It’s the season – waarvoor eigenlijk?

it's the season

Het is weer bijna midwinter. En zoals altijd is het weer racen geblazen. It’s the season. Geheel tegen de natuur in, die vraagt om rustig aan doen. Ik denk dat de meeste mensen een soort eindspurt ervaren. Zo van: nog zoveel dagen werken, dan op die dag de boodschappen, kerststukje voor de buurvrouw, kerstviering op de school. De verplichte kerstborrel als je een beetje pech hebt. Vroeger toen ik nog kantoor werkte, had ik daar altijd zo’n hekel aan!  En natuurlijk cadeaus het huis in slepen. In Nederland minder maar in Duitsland is dat altijd een grote stressfactor.
En o, jee, de kerstkaarten moeten nog op de bus! Die geldt voor mij vandaag trouwens. <@@>It’s the season voor hysterische gezelligheid

Tegenwoordig ben ik genezen van de echte kerststress, maar de verplichtingen van de dagen stuiten me nog altijd tegen de borst. Ik denk dat het vroeger erger was, dan was het hele land op slot. Voor alleenstaanden niet echt een feest. Nu kun je ook op eerste kerstdag nog voor een klungelboodschapje naar de Albert Heijn. Is toch gezellig.
Ik krijg voor Steinperlenwelt veel last minute bestellingen. Die probeer ik natuurlijk ook op tijd weg te werken. Ik verwacht dat dat zo’n beetje op woensdag helemaal stil valt. Dan komt het toch niet meer aan voor de kerst.
Ik heb nog een kerst-DIY blog op de planning staan. De materialen heb ik al weken in huis, maar ik kom er niet aan toe. Met een beetje mazzel lukt dat nog later deze week.
Want sjonge, wat moeten we toch veel van onszelf. 😉

It’s the season voor vet korting

Ja, als je oplet wel. Ik heb gisteren mijn slag geslagen bij Poco Goch. Opnieuw inderdaad, want ik wilde meer hendige vloerkleden. Dat kleed van hen bevalt uitstekend. Verder hebben (hadden) wij vooral van die shaggy tapijten. Ik vind ze mooi, maar het kost zoveel tijd om ze te stofzuigen. Afgelopen weekend kregen we een folder in de bus. Inderdaad, it’s the season van een ziljoen folders elke week.Daarin stond dat je 20% korting op alles kreeg bij Poco. Daar ben ik gisteren dus gelijk heen gegaan. Ik heb 3 kleden gekocht, 1 deurmat en een lampje (zie boven). Dat was bij elkaar 101 euro.

it's the season

Zo handig dat ik altijd een fotomodel bij de hand heb, voor wat in feite een supersaaie foto zou zijn. 😛

In de winkel kon je een kanon afschieten, het was zo goed als leeg. Dus als je stressvrij kadootjes wilt uitzoeken, ga eens naar Poco of de woonboulevard. Beter nu dan op tweede kerstdag! Bovendien geldt er dan zeker geen korting meer.
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

12 gedachten over “It’s the season – waarvoor eigenlijk?

  1. Je hebt gelijk, ook hier is het stressen en drukte. Kerstkaarten moeten nog weg, maar ik gaf 10 December een afternoon tea voor de familie( 40 man) wat meteen onze kerstgroet was. Dus dat scheelt in kaarten en de Kerstversiering was al gedaan. Cadeautjes voor 8 zijn bijna allemaal binnen en het diner is al jaren traditioneel. En…… voordat je het weet is het voorbij en ploffen we 2e Kerstdag, moe maar toch voldaan, onderuit op de bank!

  2. Jammer eigenlijk dat we het allemaal zo als druk ervaren, eigenlijk zouden al die dingen gewoon leuk moeten zijn. Jammer dat we het als ‘moeten’ ervaren en toch gaat het onbewust zo. Ik probeer het dit jaar wat per dag te bekijken en dan gaat het een stuk gemakkelijker.

  3. Het is inderdaad al bijna kerst, maar hier dit keer niet echt stress. Wij doen geen cadeautjes dit jaar en iedereen neemt wat lekkers mee om te eten. Zo is de stress al heel wat vermindert.

  4. Lieve Armande,

    Ik wens jou en Dave goede Kerstdagen en een heel gelukkig 2018. Hartelijk dank voor je felicitatie met mijn verjaardag liefs,
    Tante Jantje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *