Nieuw kleed gescoord bij Poco Goch

Vorige week was het zover, het oude kleed in de kamer moest er echt uit. Akkie had kans gezien op een onverhoeds moment ergens in een hoekje van het shaggy kleed te kotsen (nóóit op de tegels). En het was al goed ingedroogd voor ik het door had. Dus toen was ik er klaar mee, dus op naar de Poco! Ik was er nog nooit geweest dus dit was mijn excuus om er eens heen te gaan. We krijgen er wel altijd folders voor. Het is een soort kruising tussen Kwantum en Leen Bakker. Het is een keten van winkels, maar de Poco Goch is het dichtste bij Nederland.poco goch

Wat hebben ze bij Poco Goch?

Ik wist van tevoren niet precies wat ze hadden bij Poco, maar je ziet aan de entree wel dat het hier niet de dure toko is.
Ik zou niet zo gauw een bankstel kopen daar, want ik heb slechte ervaring met banken van zulke goedkope winkels. Bovendien kopen we dat soort meubels, ook tafels en losse stoelen, altijd bij Marktplaats. Een consequentie van het hebben van veel huisdieren is dat je meubels er hard onder lijden. Ze mogen dan ook allemaal op de bank. Als ie op is, dan kopen we wel weer een nieuwe tweedehandse.

Op naar de kleden

Kleden koop ik niet gebruikt, want dat heeft geen zin. Maar ik wil dus vooral geen duur kleed. En al helemaal geen BESMETTELIJK kleed! paar jaar geleden had ik een prachtig kleed gekocht, donkere kleuren. Nou de haren vlogen er spontaan op af, en waren er nauwelijks vanaf te stofzuigen. Dus dat kleed ligt in de kelder nu.
Bij Poco Goch bleken ze kleden te kust en te keur te hebben. Die met de paarse streepjes zag ik gelijk in de afgeprijsde bak en voor 29,95 heb ik er geen moment meer over getwijfeld. Ik heb stiekem mijn vest een beetje erlangs gewreven, of er gelijk haren bleven plakken, maar dat was niet zo.

Als je een keuken zoekt

Als je een nieuwe keuken zoekt, zit je goed bij Poco. Duitsers shoppen geregeld voor een nieuwe keuken. Ze hebben er vaker eentje nodig. Voor een huurhuis of als je een huis koopt in Duitsland, kan het maar zo dat er geen keuken in zit. Ook bij het kopen van een huis moet je zeker navragen of de keuken er wel in blijft. Er is dus veel aanbod en de prijs is dan ook lager. Daarmee wordt het ook voor Nederlanders interessant om naar Poco Goch te rijden.

Ik heb altijd een zwak voor rode keukens. Die hierboven is afgebeeld kost dus inderdaad 659,99 zonder de apparaten. Op die manier kan je je fornuis of koelkast die je al hebt ermee integreren. Ze hadden natuurlijk veel meer, bij Poco online kun je kijken wat ze hebben en wat het kost. Je kunt er niet bestellen als je in Nederland woont, daarvoor moet je dus even over de grens.

Blij met het nieuwe kleed! Akkie belooft plechtig dat ie er niet op zal kotsen. Niet direct in elk geval.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

10 gedachten over “Nieuw kleed gescoord bij Poco Goch

  1. haha, zo herkenbaar die hond die altijd OP het kleed kostst terwijl je er toch tegels naast hebt liggen…
    Lijkt me een leuke winkel als ik weer eens in Duitsland ben, dan ga ik er kijken! Dank voor de tip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *