Hoe weet je dat je te druk bent? Het kwartje valt.

te druk

De oplettende bezoeker had misschien wel gemerkt dat ik in september wat minder blogs dan normaal geschreven heb. Dat is omdat ik het te druk had met andere zaken. Daar ben ik trouwens helemaal niet rouwig om, hoor. Ik ben graag lekker bezig, een werkbij zeg maar. Maar het kan dus ook te druk, en daar kwam ik gisteren achter…Shop till you drop, je hoofd blijkbaar

Ik had gistermiddag een lekkere shoppingronde in Goch. Ik had van alles op mijn lijstje en ik moest kadootjes voor diverse familieleden. Geslaagd voor een nieuwe spijkerbroek (hoognodig) en nieuwe onderbroeken. Ook hoognodig want ik had een aantal vodden recentelijk weg gegooid. Van die onderbroeken waar je echt geen ongeluk mee kan krijgen, want wat moeten ze wel niet denken in het ziekenhuis. Voor onderbroeken moet je bij Kik zijn trouwens. Drie stuks katoenen onderbroeken voor 6 euro. Ik zal binnenkort eens een shoppingblog over Kik Duitsland schrijven, net als die van Thomas Philips.
Afijn, ik dwaal af. Ik liep bij Tedi, had sokken in de hand en keek nog verder. Ik vond verder niks, maar toen dacht ik: “hee, ik had toch sokken? Hmm, zeker ergens in een vak laten liggen.” En ik liep de winkel weer uit.
Kom ik thuis, zitten die sokken in mijn tas! En ik heb geen enkele herinnering dat ik ze erin gedaan heb. Ik ben een dievegge! Ik ga nog terug om die euro te betalen, hoor.
Maar ik vind het dus best eng dat ik er helemaal niks van herinner. En ik weet wel zeker dat ik geen onderdrukte kleptomanie heb.

Tussendoor had ik wel de tijd genomen voor een Italiaans ijsje op de markt van Goch. Dat is een aanrader want ze maken hun eigen ijs.

Waarmee te druk dan?

Ik ben het slachtoffertje van mijn eigen succes. haha Zoals ik een paar weken al schreef, doe ik ondertiteling voor tv-series en films. En tot mijn blijde verrassing ben ik daar blijkbaar goed in. (Waar je goed in bent, vind je zelf vaak vanzelfsprekend.) Dus word ik steeds weer en meer gevraagd. Dat is heel fijn – en heerlijk voor mijn ego – en ik wil dan ook geen nee verkopen. Maar dat moet ik wel gaan doen, want het was blijkbaar te veel allemaal.
Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog kralen. Dankzij het ondertitelingswerk heb ik fijne nieuwe edelstenen kralen kunnen inkopen. En die moeten ook op de site, en ingepakt als ze verkocht worden. Het zijn natuurlijk twee heel verschillende activiteiten en dat is soms moeilijk combineren. Dat ondertitelen heeft altijd een vette deadline, soms dezelfde dag nog. En daar zeg ik dan geregeld nee tegen.

Klein handenbindertje

Tot slot is de kleine Izzy ook een allerliefst handenbindertje. Ik was echt vergeten hoeveel werk een kitten is, want de volwassen dieren gaan gewoon hun gang. Izzy ook, maar die hangt dan tien keer in het gordijn, in de lamp, in je broek. Ze “helpt” met alles, zoals met foto’s maken.
Ze belaagt de hondjes ook graag, die me dan moeilijk aankijken met zo’n blik van “kijk nou wat ze doet, vrouw?” Dus ook altijd een beetje politieagent spelen…

PS
De rest is allemaal betaald hoor! De Alter Sack schnaps is voor mijn broer. Dat kan ik hier rustig neerzetten, want die ziet dit toch niet. De Alverde komt natuurlijk van de DM drogist

Naschrift
Inmiddels ben ik weer bij de Tedi geweest (in de stromende regen #dedication). De mevrouw achter de kassa moest lachen en zei “Das passiert nicht oft.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

Een gedachte over “Hoe weet je dat je te druk bent? Het kwartje valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *