Shopping blog van Duitse discounter Thomas Philips

Dit was een voor mij nieuwe Duitse discounter toen ik hier in de buurt van Goch kwam wonen. Ik kende wel Kik Duitsland en de Tedi maar deze nog niet. Het is een hele grappige winkel met van alles en nog wat. Het doet aan de Action denken, maar bestaat volgens mij al langer. Het is mijn go-to-place voor huishoudelijke dingetjes.
Er zijn diverse filialen langs de Nederlandse grens, eentje in Goch en in Kleve, maar ook bij Enschede en vanaf ons naar het zuiden zijn er nog veel meer.
thomas-philips2a
Dit is de winkel in Goch. Bij de ingang hebben ze de stapels met zakken mest liggen, dus je wordt gelijk begroet met mestlucht. Dat is even een minpuntje. Ze hebben ook een buitendeel dus me dunkt dat de stinkerige zakken daar prima zouden kunnen liggen. Maar goed, je houdt je neus dicht en rent er snel aan voorbij.

Ik had maar een paar dingetjes nodig. Ik ging vooral voor dit ding, een bewaardoos voor Kuchen, want ik ben wel van plan om nog eens van die Duitse appelcake te maken. Maar ik heb alleen normaal formaat Tupperware dozen en daar passen maar een paar stukjes in. En Tupperware in deze maat was me net even te begrotelijk. Deze kostte € 3,98 formaat 30 x 42 cm. Hij klikt dicht aan de zijkanten en hij heeft hengseltjes om gemakkelijk te dragen. Hendig!

blechkuchen-box
Ik zocht ook iets decoratiefs voor komende bakplannen. Ik heb wel gebakschoteltjes natuurlijk maar om elke keer dezelfde te fotograferen wordt saai. Maar toen vond ik dit kleine dienblaadje. Met elke keer een ander servetje is dat heel geschikt om blogfoto’s te maken. Hij kostte € 1,49.

dienblaadje

Servetjes dus ook erbij, dat was ook weer voordelig, € 0,29 voor 20 kleine servetjes en 0,39 voor de grotere.
Verder heb ik nog wat saaie dingen gekocht zoals navulling vloeibare zeep, wat snoep (is al op).

sevietjes

Thomas Philips is dus een typische Duitse discounter met partijgoederen maar ze hebben bepaalde items altijd op voorraad. Echt een enorme hoeveelheid aan huishoudartikelen zoals potten, pannen, opbergdozen, wegwerp servies, schoonmaakartikelen etc. De Blokker kan er een puntje aan zuigen. Als je de grotere meubels en kleden zoekt, moet je bij Poco Goch zijn. Die hebben ook hele keukens.
Op het plaatje hieronder zie je alleen al het grote spul, bewaardozen, wasmanden en afvalbakken.

duitse-discounter1

Een grote hoeveelheid potten en hidious decoratieve dingetjes voor huis en tuin, fluoriserend groene kikkers, deutsche laven. Meestal niet mijn smaak maar dat maakt niet uit. De inpakmaterialen, cadeaupapier en doosjes zijn leuk. Ze hebben ook speelgoed, sterke drank, materialen voor auto en fiets en diverse drogisterij-artikelen die altijd al voordelig zijn in Duitsland. Als je jampotjes en overige inmaakspullen zoekt, daar hebben ze een rijke schakering. Net als bakspullen. Straks vanaf oktober ook veel leuke kerstspullen.

Als je op de site kijkt, kun je zien waar er een filiaal bij jou in de buurt zit. Ze hebben ook een online shop maar die leveren alleen binnen Duitsland.

PROOST!

3bierglas
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

5 gedachten over “Shopping blog van Duitse discounter Thomas Philips

  1. Heerlijke winkel! Ook een van mijn favoriete adresjes. Ook handig voor betaalbare kinderverjaarscadeautjes (zijn we inmiddels ontgroeid hier maar ze hebben veel speelgoed). En Kratzeis! <— ook wel leuk voor een blogje misschien 😀

  2. Hallo,

    interessante und informative Beiträge hier, super. Habe längere Zeit als stiller Gast nur mitgelesen und mich jetzt mal angemeldet.
    Ich würde mich freuen, wenn ihr bei Gelegenheit auch einmal auf meinem Blog zum Thema Textilreinigung vorbeischauen würdet.

    Alles Liebe Herbert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *