Rondje DM drogist, mijn favoriete artikelen

DM drogist

Bij beauty bloggers zag ik hoe populair aanbod van de DM drogist is. En terecht! Ik woon natuurlijk vlak bij een DM dus ik hoef niet altijd enorme hoeveelheden in te slaan. De DM Goch zit in het winkelcentrum. Vorige week heb ik bovenstaande drogisterij producten ingekocht. Dit was bij elkaar € 20,20.
Ik ben een fan van Nivea-producten. Deze shampoo van Nivea heb ik altijd, kost € 1,35.  Vooraan staat ook een flesje met speciale, anti-allergische deodorant (2,95), die is voor Dave.Balea – huismerk DM drogist

Ik ben ook een fan van Balea, maar Balea is niet altijd een fan van mij. Ik had Balea dagcrème gekocht, speciaal omdat het zonnebrandfactor van 30 had. Omdat ik met het wandelen met de hondenkar langer in het zonnetje loop, kan een beetje extra bescherming bepaald geen kwaad.
Helaas vond mijn huid die creme geen goed idee en dat vertelde ie me met dikke pukkels een kwaaie rode vlekken. Okay, ik snap de hint. De dagcrème is nu gedegradeerd tot crème voor de armen, die stellen zich tenminste niet zo aan.
Dus wat moeten we dan nemen? Juist ja, de Nivea crème met 30 LSF factor! So far so good, nog geen nieuwe vlaag pukkels gespot. Als je denkt dat ik die pioenroos speciaal voor de foto heb geplukt… neen, die waren al omver geregend.

De fluffy douchegel-foam van Balea

En DM drogerie heeft geregeld wat nieuws! Dit zag ik voor het eerst staan, van die romige douche-zeep. Ik kende dat alleen van Rituals, zoooo lekker zacht. Dus dit ging gelijk in mijn winkelwagentje, en ik heb het getest. HEEL fijn spul! En het kost maar € 1,95.

DM drogist Balea

De overige douchegels en flacons handzeep zijn ook heel prettig van Balea. De prijs per flacon zeep is € 0,55. De speciale keukenzeep is iets duurder (€ 0,95). Het fijne is dat er geregeld weer andere geurtjes beschikbaar zijn, je ziet op de linkerfles dan ook “limited edition” staan

Verder gebruik ik natuurlijk ook graag de zelfbruinende creme van DM. En in de tijd voor kerst of Moederdag vind je bij DM een leuk assortiment aan kadoverpakkingen, met een douchegel en bodylotion, heel voordelig. Vaak ook kadoverpakkingen van Kneipp. Dat is ook een fijn merk.

Wat is jouw favoriete DM product?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

11 gedachten over “Rondje DM drogist, mijn favoriete artikelen

 1. Spijtig dat er in België nog geen Dm drogerie is
  Wij moeten daarvoor naar Prüm naar Duitsland rijden
  Dan sla ik mijn voorraad in, Nivea, Balea, Dove producten neussprays en spier zalven
  1 tot 2 x per jaar doe ik er mijn boodschappen. Spijtig dat ze ook niet verzenden naar België.
  Kruidvat is duurder
  Spier zalf is goedkoper in DM drogerie en werkt goed ook neussprays.

  Wat ik nog zoek, is een douchegel die hydraterend is, de huid niet uitdroogt.
  Voor als we een volgende keer naar DM drogerie rijden, volgend jaar in het voorjaar.

  Foto’s in een mooie omgeving gemaakt van de producten Armande.

  1. Bedankt Iris! Ik denk dat DM niet buiten Duitsland verstuurt vanwege het verschil in btw. En soms is de wetgeving iets anders voor ingrediënten. Wat mag in Duitsland, maar niet in België of Nederland. Of andersom. Goed inslaan als je er bent, is het beste inderdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *