Het is gelukt, het is voorjaar: bloemetjes, bijtjes, vogeltjes!

Jullie zijn me vast wel dankbaar, het is gelukt met de shoutout voor de lente he. ūüėÄ Gisteren officieel voorjaar en we mogen ons verheugen op meer¬†lenteweer ook nog. Ik heb alvast een rondje door de tuin gemaakt voor logische lentefotootjes. En in de keuken, voor opnieuw ingedeelde keukenlaatjes!

Eén appelboom heeft al blaadjes, de andere nog geen eens knopjes, maar dat is elk jaar zo.

voorjaar

Tinka was ook in lentestemming!

De aubretia is altijd een dankbaar plantje, in de zomer en winter geef je er geen cent meer voor en in het voorjaar loopt ie weer vrolijk uit.

voorjaar

Knoppen van de sering, die gaat hard. De lila sering is altijd eerder uit dan de witte.

Jawel, voorjaarsschoonmaak!

Geheel intu√Įtief qua voorjaarsschoonmaak¬†was ik gisteren begonnen aan het opruimen van wat laatjes.
Je went altijd zo aan een indeling dat je niet meer doorhebt  dat je bepaalde laatjes vol met rommel nooit meer gebruikt voor wat nuttigs. In onderstaande la lag alles door elkaar, inclusief de bakdingetjes. De inhoud is Nederlands-Duits gemixt.

De bakspulletjes voor taarten en koekjes zijn naar deze la verhuisd. Hierin zat vooral rommel van oude infoboekjes van de gemeente, afhaalkalenders vanaf 2013¬†en menu’s van afhaalrestaurants. Daarvan hoef je er ook geen tig te hebben.
Zoals je ziet, ben ik een grote fan van Backfee. Alles voor bakken koop ik altijd in Duitsland.

Dan naar de voorkant van het huis. Demente poes Roosje is me natuurlijk weer achterna gelopen. Verder komt ze helemaal niet meer buiten.

“Ik had hier toch nog een balletje…”

Jaaaa de knoppen van de ribes zijn ook te voorschijn geknald, echt voorjaar. Een week geleden was er nog bijna niks te zien.


De voordeur, compleet met poes en paaskrans.

En, heb je het huis ook al open gegooid?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

Loading

2 gedachten over “Het is gelukt, het is voorjaar: bloemetjes, bijtjes, vogeltjes!

  1. Heerlijk hè, de zon schijnt hier ook zo heerlijk nu. Wat een heerlijke tuin heb je, op dit soort momenten mis ik mijn oude huis met onze grote tuin. (appelboom, kersenboom, kruiden etc)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *