Shoutout voor de lente, ik wil het nu!!

lente

Ik weet, het is nog helemaal niet zo ver, maar ik krijg zo’n drang naar viooltjes! De vogels zijn ook al in voorjaarsstemming: kwinkeleer kwinkeleer!

Spring is almost here! #spring #voorjaar #lente #sneeuwklokjes #snowbells #inmygarden #schneeglocken #dove

A post shared by Armande Borghardt (@steinperlenwelt) on

De foto hierboven van instagram is toevallig wel van deze week!
Nou wil het toeval dat ik deze drang elke lente weer heb. En ik schijn ook niet enige te zijn. Dus voor ons allemaal: voorjaarsplaatjes van voorgaande jaren.

En over een aantal weken, als het echt zo ver is, dan moeten jullie weer ôh en âh zeggen tegen nieuwe foto’s van diezelfde ribes, narcisjes en viooltjes.
Dan kan je je alvast geestelijk erop voorbereiden.

Elk lente weer koop ik viooltjes (Stiefmütterchen, leuk Duits woord) en die hebben zich inmiddels overal uitgezaaid. Het zijn taaie rakkertjes en daar hou ik van.


En als de lente komt… dan krijgen we deze ook weer. Ik zag ze nu al in de winkel, maar ik ben er niet ingetrapt. Dan zijn het van die harde dingen zonder smaak.


En dan ook weer deze, hoewel ik dit jaar heel weinig koolmeesjes heb gezien. Ik had mezenbollen gekocht, maar die hebben nu gewoon groene uitlopers.


Ja jongens, het is BIJNA zo ver!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

4 gedachten over “Shoutout voor de lente, ik wil het nu!!

  1. Mijn tuin is momenteel een echte bouwplaats. Roodborstjes en groenlingen vliegen af en aan met nestmaterialen en maken hun nestjes in de hedera die vlak bij het achterraam van de woonkamer welig tiert. Voor mij is de lente al begonnen, maar wel een hele koude lente. Maar men kan niet alles hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *