Unboxing mijn secret santa kerst-swap!

unboxing

Jaaa gisteren was ie dan eindelijk aangekomen, mijn kerstkado via de imgur.com secret santa swap! Hij kwam uit Indianapolis. ūüôā Gelukkig had de verzender me al laten weten dat het pakket onderweg was. Anders zou ik¬†met een sip gezichtje hebben¬†geconcludeerd dat ik blijkbaar niks kreeg. Maar nee hoor,¬†dus vol verwachting klopte mijn hart!

Het was gezellig ingepakt, maar zonder kaart of briefje met instructies over wat je als eerste open moest maken.
Dus dan maar gelijk het GROOTSTE doosje open gemaakt. Daarin zaten 2 schattige “bobblehead” poesjes. Die kopjes zitten dus op een veer en blijven¬†na hobbelen als je ze beweegt. LEUK!

unboxing secret santa

Dan het kleine pakketje: een sterling zilveren ketting met een snoeperige poezenhanger! Inderdaad, met kleine¬†cubic¬†zirkonia! ūüėȬ† Perfect voor een crazy cat lady gewoon!

Laatste  cadeau voor unboxing: poezensokken! Als kind vind je sokken als kado niks, maar des te ouder je wordt, des te meer waardeer je warme voetjes.

unboxing

De sokken zijn goedgekeurd door Douwe.

Akkie en demente poes Roos¬†kwamen ook kijken wat er allemaal aan de hand was dan. “Ruikt naar USA vrouw”… ūüôā

Volgend jaar weer secret santa!

Het was echt geweldig om mee te doen aan deze supergrote Secret Santa kerst swap¬†van imgur.com. Ik doe volgend jaar zeker weer mee.¬†Ik las dat er dit jaar¬†zo’n 25.000 mensen aan mee hebben gedaan! Je kunt het¬†je¬†nauwelijks voorstellen.¬†Het zijn ook hartverwarmende verhalen en plaatjes¬†over wat voor kadootjes iedereen had gekregen. Ik heb diverse keren gelezen dat het voor de ontvanger het enige kerstkado was dat hij/zij had gekregen dit jaar.
Vaak waren de secret santa’s heel gul, met precies de juiste kadootjes. Maar ik moet zeggen, als je iemand’s volledige naam en adres hebt, is het redelijk gemakkelijk om die persoon te vinden op internet. Ik had mijn secret santa ook van te voren gevonden via Facebook. Hij had een vrij algemene naam, maar met de plaatsnaam erbij vond ik hem zo. Dat was wel praktisch want toen¬†kon¬†ik inschatten wat zijn polsmaat was voor de armband.

Het organiseren van de swap is een uit de hand gelopen hobby van één van leden. Hij zal er zeker veel werk aan hebben, en om te bedanken hebben de Ebay en Amazon hem goed in het zonnetje gezet met mooie kerstcadeaus.
Er zijn natuurlijk altijd mensen die toch niks ontvangen. Daarvoor is het systeem van “backup gifters” bedacht. Daar kun je je aanmelden om nog een kado te sturen aan diegenen die niks hebben gehad. Echt, aan alles is gedacht.
Kortom, was het maar vast weer kerst! ūüôā

Fleur heeft de doos goedgekeurd!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

8 gedachten over “Unboxing mijn secret santa kerst-swap!

  1. Haha, dat was mijn reactie ook gelijk: is dat jullie achtertuin? Wow, heel mooi!
    Maar jij hebt leuke kadootjes gekregen zeg! Ik ben zelf ook dol op katten dus dit is helemaal in mijn straatje!

  2. Wat leuk zeg! Lijkt me wel wat om volgend jaar ook mee te doen. Super spannend dat je iets uit de andere kant van de wereld zou kunnen krijgen.
    Heb even zitten bladeren door alle ontvangen cadeaus op Imgur. Moet.Nu.Verder.Met.Werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *