Een nieuwe ronde Secret Santa. DA BOMB!

Net als vorige jaar heb ik weer meegedaan aan de Secret Santa van de site Imgur. Vorig jaar heb ik er al zo’n schik mee gehad, dus nu weer een ronde.
Ik heb eerder deze week mijn cadeautjes verstuurd, naar een Canadese dokter. Ik had haar een beetje gestalked om erachter te komen wie ze was. En wat voor maat pols ze had. Dit was mijn zak van de Kerstman. Alles ziet er gezelliger uit in een organza cadeauzakje.
secret santa

Dit zat erin:

Ze had aangegeven dat ze graag buitenlandse dingetjes wilde, dus dat kan geregeld worden. Het sterling zilveren armbandje had ik natuurlijk gemaakt, met roze toermalijn en maansteentjes.

Mijn Secret Santa

Wat kreeg ik zelf van mijn Secret Santa? Nou dat kwam gisteren aan. Natuurlijk gelijk opengerukt want als het gaat om cadeautjes, heb ik de instelling van een kleuter. Het was DA BOMB!
Het kwam uit Engeland en het was een keur aan traktaties voor mens en dier. Plus een lichte kwelling voor dieren, maar daarover zo meteen meer.

Speeltjes met kattenkruid en twee dikke hondenkoeken.

Plus een hondenknuffel van het merk Kong, die staan erom bekend dat ze supersterk zijn. Ook nog een schattig houten waxinelichthoudertje. En dan…

DA BOMB voor mutsen zoals ik

Een set met accessoires om gekke foto’s te maken van je poezenbeesten. Plus een cat-shaming whiteboardje. haha Het is echt geweldig. Een soort snapchat van geplastificeerd karton. Ja, dus de diertjes gaan hier en daar een minuutje gepest worden. Niks aan te doen.

Dat moest natuurlijk gelijk worden uitgeprobeerd! Fleur was een vrij gemakkelijk slachtoffer want die vindt alles wel best.

Douwe vond dit dichtbij genoeg…

Er zaten ook stokjes bij, met dubbelzijdige plakkers waarmee je de decoratie kon vastplakken. Dat ging goed, met de kleinere dingen. Akkie staat er best koninklijk op.

Tinka wilde ook best meewerken. Heel even.

Er zat van alles bij, dus daar ga ik nog veel schik van hebben!

Kortom, weer een heel geslaagde secret santa. Volgend jaar weer!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

9 gedachten over “Een nieuwe ronde Secret Santa. DA BOMB!

  1. Wat een super leuke secret santa. Ik vind dit soort dingen altijd zo leuk! Als ik het geld had, dan deed ik echt aan tig van dit soort dingen mee. De cat selfie vind ik het leukste, al zal ik het uiteindelijk niet veel gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *