Handige to do lijstjes om te printen, als steuntje in de rug

Ik beschouw mezelf als “organisationally challenged”, want mijn planning laat nog wel eens te wensen over. Daarom maak ik vaak lijstjes (als ik eraan denk). Daarvoor zoek ik geregeld gezellige to do lijstjes om te printen. Online vind je er heel veel, maar eigenlijk altijd in het Engels. Dat is niet erg maar in het Nederlands leek me ook leuk.
Dus deze to-do lijstjes heb ik nu zelf gemaakt, met Canva! Die deel ik graag met je en je kunt deze dan zelf openen en printen voor eigen gebruik.Gratis to do lijstjes om te printen!

Dit is de meest basic to-do list. Het gaat alleen om de lijst en omdat het nogal ruim is opgezet, is het geschikt voor iedereen die groot schrijft. Natuurlijk zitten er wel bolletjes voor, want het fijnste aan een to do lijstje is dat je het kunt AFVINKEN als het klaar is.
Ik gebruik deze zelf, want ik wil gewoon elke dag een lijstje maken. En dan zet ik daar dus ook de meest achterlijke karweitjes op, zoals “vaatwasser uitruimen”. Ten eerste om er dan meer is om AF TE VINKEN. En ten tweede zijn dat dingen die ik anders echt vergeet.

to do list printable

Fleur heeft de lijstjes getest op “zitbaarheid”. Ze zijn goedgekeurd hoor.

to do lijstjes

To do lijstjes multipurpose

Het kan ook handig zijn om je to do lijst onder te verdelen in taken. Ik heb het een beetje algemeen gehouden, maar er zijn ook lijstjes waar je kunt bijhouden hoeveel glazen water je hebt gedronken. Dus er is een vak voor wat je niet moet vergeten en een vak voor boodschappen. Of om neer te zetten wat je wilt eten die dag.
Klik op het plaatje om de grotere versie te krijgen, die je vervolgens kunt printen.

to do lijstje printen
to do lijstjes om te printen

“Ik heb weer Alzheimer light!” is wat hier thuis wordt geroepen als je iets bent vergeten. Bijna nooit dus… 😛
Ik hoop dat je de lijstjes leuk vindt en dat je er wat aan hebt!Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

9 gedachten over “Handige to do lijstjes om te printen, als steuntje in de rug

  1. Het zijn mooie lijstjes geworden. Ik ben ook altijd wel van de lijstjes. Overal slingeren lijstjes met punten, die ik dan weer niet afstreep. Alleen mijn digitale lijstje wel, handig in mijn telefoon, altijd bij de hand

  2. Wat een handige lijstjes. Ik ben ook niet echt geordend, dus heb ik ook overal lijstjes liggen. Ik ga deze zeker eens uitprinten (grappig dat je kat Fleur heet 😉 )

  3. Handig, ik werk ook altijd met lijstje…die helaas vaker langer worden dan afgestreept raken. Niet omdat ik niets doe maar gewoon omdat ik nooit niets te doen heb 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *