Wandelen met de hond, net over de grens

wandelen met de hond

Plaatjes van Hassum en omgeving! Ik heb de hondenwagen nu zo’n twee maanden en ik en de hondjes hebben er nog altijd veel schik van. Het is wandelen met de hond en duwen met de hond gecombineerd. Op het plaatje hierboven was logeerhondje Tobey ook mee. Ik heb het wandelen een beetje opgebouwd en ik loop nu zo’n vijf kilometer. Niet elke dag trouwens want je kunt ook overdrijven he. Het leuke is dat ik door de hondenwandelingen allerlei routes in mijn directe omgeving heb ontdekt, waar ik nog nooit was geweest.wandelen met de hond

Hassum en omgeving

Ik loop natuurlijk alleen vanuit huis, de deur uit is het kiezen rechts of links. Als ik rechts ga, loop ik richting het dorp. Hassum is op zich wel een oud dorp, maar tijdens de tweede wereldoorlog is er veel plat gebombardeerd.
Er is één kroeg. Het is mij nooit helemaal duidelijk wanneer ie open is, maar je kunt er dus wel altijd sigaretten kopen.

Ik kom ook altijd langs een prachtige rozentuin. Heel geschikt om te fotograferen en op Instagram te presenteren als je eigen tuin. hehe

Als ik door het dorp heen ga (niet bepaald ver), loop ik al snel richting Goch. Dat was een paar weken geleden per ongeluk verder dan bedoeld.

Maar ach, je komt nog eens ergens he. Voordeel van wandelen met de hond. En één blije hond in de hondenkar, hare majesteit Tinka.

Als ik bij huis linksaf ga, dan ga ik richting Hommersom en Kessel. Dat is me een beetje te ver, maar er zijn allerlei leuke binnenweggetjes.

Dit is aan de Maasstrasse, met nieuwsgierige bewoners.

Ik weet al wel zo’n beetje waar ze honden hebben, want die vinden er altijd wat van als je met zo’n gekke kar en wel twee honden langsloopt.
Sommige mensen hebben grappige decoraties in hun tuin of langs het hek.

Zo leuk om steeds nieuwe dingetjes te ontdekken! De mobiel gaat altijd mee. Nog een voordeel van de hondenkar: je kunt allerlei spul meenemen! Jas mee of niet, die leg ik gewoon over de kar. Dus ik hoef er niet mee te zeulen als ik de jas toch niet nodig heb. Zo handig!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

10 gedachten over “Wandelen met de hond, net over de grens

  1. Handig zo een kar, wel een grappig zicht met drie honden wandelen. Wat leuk dat je al 5km wandelt. Ik wandel hier ook af en toe en soms wel 10km. 😉

  2. Grappig dat je je hond erin hebt gezet! Zelf heb ik zo’n kar voor mijn kids voor achter de fiets ;). Alleen dan wel wat groter natuurlijk! Handig bij het wandelen en je ziet inderdaad veel van de omgeving.

  3. Wat heerlijk om zo te wandelen. Ik wandel ook altijd graag, liefst met een doel. Met de hondjes heb je altijd gezelschap en een doel. Veel wandelplezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *