Welk restaurant in Goch? Tips van een geëmigreerde local.

restaurant in goch

Wij wonen vlakbij Goch, het is een leuk stadje. Ideaal voor voordelige Duitse boodschappen, bij de Netto en bij de DM drogist natuurlijk. En ter completering zoek je misschien een leuke restaurant in Goch. Daar is deze blog voor. We kennen niet alle restaurants maar we hebben wel onze favorieten natuurlijk.
Hieronder mijn geheel willekeurige rijtje.Grieks restaurant Achillion Palace

Hier komen we graag, het zit in Asperden. Je ziet het hierboven afgebeeld. Ze hebben een grote kaart (veel vlees natuurlijk) en de bediening is vlot en vriendelijk. Met twee personen kun je hier eten voor minder dan 50 euro, voor- en hoofdgerecht. En dan ga je niet met honger naar huis want de porties zijn groot. Voor de vegetariër is er  niet veel te kiezen, ikzelf neem meestal vis. Hun website is ook in het Nederlands beschikbaar.
Achillion Palace, Triftstrasse 90, Goch (Asperden)

Joegoslavisch restaurant in Goch

Dit is ook weer een restaurant met veel vlees natuurlijk, maar ze hebben ook wel keus voor de vegetariër. Ook heel vriendelijke bediening. Het is centraal in Goch gelegen, aan de markt. Dus bij mooi weer kun lekker op het terras zitten. Ze hebben ook een uitstekende en voordelige lunchkaart (hier komen veel bejaarden op af). Vorig jaar hebben mijn zus en ik daar geluncht (ladies who lunch), zie hieronder. Het is een iets kleinere portie dan voor diner maar voor normale mensen genoeg. Ik had vis en mijn zus had een Hawaii schnitzel geloof ik.
Balkan Restaurant, Markt 13, Goch

Authentieke Imbiss

Er is natuurlijk ook een old school imbiss in Goch, Hij is een beetje vernederlands omdat je er ook eten kan afhalen, net als bij een snackbar. Deze imbiss heet Heidestübchen, geen idee waarom want er is geen heide in de verre omtrek te bekennen. Om de verwarring te verhogen noemen de locals dit restaurant “Verschlüssen” wat blijkbaar de naam van de eigenaar is.
Dit is de plek om enorme schnitzels te verorberen. Je kunt alles per onderdeel bestellen, dus een kleine schnitzel met een grote friet en eventuele bijgerechten. Hier hebben ze WEL keus voor de vegetariër, met vegetarische snacks. Beperkt maar toch.
Heidestübchen, Voßheider Str. 123, Goch

Chinees restaurant Kahn in Goch

Er is ook aan normaal Chinees restaurant in Goch (vonden we niet zo) maar dit is de grote trekpleister. Het is een voordelig wokrestaurant. Zoals je op het plaatje hierboven ziet, is de locatie een voormalige autoshowroom en het heeft dan ook de ambiance van een autoshowroom. Evengoed is het wel lekker, en voordelig. Er worden hier bussen met Nederlandse bejaarden gedropt. I kid you not. We zijn er één keer geweest en dat vonden we genoeg. Hier is ook genoeg keus voor de vegetariër.
Wokrestaurant Kahn, Borsigstr 27 (ingang Daimlerstrasse) Goch

De allerbeste pizza’s

La Grotta heeft de beste pizza’s, ze bezorgen ook. Volgens heeft elke willekeurige stad een Italiaans restaurant met de naam La Grotta. Maar dit is dus de plek voor pizza, ook prima vegetarische pizza’s.
La Grotta (zonder website), Frauenstraße 11, Goch

De allerbeste döner kebabs

Als je zin hebt in een döner, dan moet je bij Westring Döner zijn. Ze bezorgen ook maar dat duurt een eeuwigheid. Je kunt het zo goed afhalen. De grote döner kost zo’n 8 euro en dan zit zelfs Dave vol. Ze hebben ook pizza’s maar die haal je dus elders. Niet veel soeps voor de vegetariër behalve een vega pasta.
Westring Döner (zonder website),  Westring 20, Goch
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

Een gedachte over “Welk restaurant in Goch? Tips van een geëmigreerde local.

  1. Een voordelig en lekker restaurantje (er wordt ook veel afgehaald) is de Pfeffergrill. Aan de Pfalzdorfer Strasse, aan de overkant van de spoorbaan tegenover het station van Goch. Lekker vlees, goede friet. En niet duur, je kunt er voor een tientje per persoon eten en dan heb je moeite om alles op te krijgen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *