Gênante momenten a la #30dayblogchallengeNL

Ja af en toe doe ik toch weer een blog van #30dayblogchallengeNL van Haremaristeit. Op dat lijstje staat ook “Gênante momenten”, nr 9, gelukkig zonder verplicht aantal. En mja, daar heb ik er toch wel wat van.

Huis-tuin- en keuken-oepsjes

Ik noem het lopen tegen een glazen deur, een leeg glas pakken terwijl die vol water zat en de verkeerde dingen uit je tas toveren. Ik sta bijvoorbeeld met iemand te praten en ik zoek een pen in mijn tas. Eindelijk gevonden ergens onderin en ik haal hem eruit terwijl ik de persoon aankijk (altijd dan een aantrekkelijk manspersoon) en er zit een volkomen verfrommeld inlegkruisje aan de pen gekleefd, die je als vlaggetje vrolijk aankijkt. *facepalm*

Kleding-fails

Hierin ben ik erg goed. Godzijdank is het hebben van de juiste outfit in deze fase van mijn leven niet heel belangrijk aangezien ik vanuit huis werk.
Ten eerste ben ik een gave knoeier. Als ik een nieuw buisje heb, kun je ervan op aan dat ik er gelijk een akelige vlek op genereer voor het ding nog maar de wasmachine van binnen heeft gezien.
Ten tweede verregaande verstrooidheid bij het aankleden, wat op zijn zachtst gezegd voor ongelukkige looks zorgt. Toen ik nog als secretaresse werkte, was dat uitermate ongewenst. Twee verschillende sokken gaat nog, maar 2 verschillende schoenen is toch raar.
Ik ben wel eens op het werk verschenen met mijn trui binnenstebuiten, meer dan eens eigenlijk. Dan kwam er een reddende collega die me erop wees dat het labeltje aan de buitenkant zat, en dan pas viel me op dat ik de naden van mijn trui kon zien. En het toppunt in deze categorie was de broek die ik achterstevoren aan had (wel zo’n ruim ding met elastiek). In de trein vond ik al dat ie zo ongemakkelijk zat…

Putting my foot in it

De vervelendste gênante momenten zijn dat ik af en toe verkeerde dingen tegen de verkeerde mensen zeg. Ik bedoel het nooit lelijk, maar het komt dan lullig m’n strot uit. Dat vind ik het vervelendste van alles, want dan stoot ik iemand per ongeluk voor het hoofd, of ze denken dat ik raar ben. 😉 Dat had ik op school al, omdat ik geregeld op een andere golflengte zat dan de rest van de klas. En ja, ik heb ook wel eens vrolijk “hee ben je zwanger?” gezegd tegen iemand die gewoon een beetje een opgeblazen dag had. Tegenwoordig bijt ik op mijn tong.

Voor wat betreft het plaatje hierboven verwijs ik naar de grote filosoof Billy Connolly: “Never trust a man who – when left alone with a teacosy – doesn’t try it on”. A proud moment dus.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

4 gedachten over “Gênante momenten a la #30dayblogchallengeNL

  1. Hahaha, zo grappig! Truien binnenstebuiten, hier ook een.. en in mijn tas rommelen en dan iets vreemds eruit halen!
    Ik heb een etsbrug en die zit los, dus plak ik hem maar steeds vast met van dat kunstgebitten spul. Sta je te praten vliegt mijn tand uit mijn mond, vreselijk!
    Een paar keer gebeurd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *