Week in beelden, genieten van de nazomer!

Het was deze week super genieten met het zomerse weer, Ik ben niet zo dol op temperaturen boven de 30 graden, maar we klagen niet!  Aan de poezen kun je zien dat het echt plakweer is. Verder vielen er prachtige plaatjes te maken natuurlijk.
Deze foto hieronder is wel supergroot maar zo lekker vol met blommen! En één Akkie. De zee aan begonia’s en vlijtige liezen is vooral te danken aan de goede zorgen van mijn schoonouders. En af en toe een scheut water van mij. Ze zitten allemaal in dikke keramiek potten, dat scheelt enorm met het risico van uitdrogen.

genieten van de nazomer

Hoewel het dus nog volop zomers was deze week, heb ik toch alvast een beginnetje gemaakt met de op handen zijnde wijzigingen in het seizoen. Als je webshop hebt, moet je je zeer ruim van te voren beraden op wat je wilt inkopen. Daarom ben ik in juli en augustus alvast aan het rondshoppen voor leuke kerstbedels en kralen. Dit is vooral belangrijk voor Steinperlenwelt, want Kerst is in Duitsland een groter kado-feest dan in Nederland natuurlijk. Ik krijg bij Steinperlenwelt altijd in de zomer de eerste kerstbestellingen. Nu het herfst is, gaat dat snel omhoog. Het is natuurlijk ook handiger om je ruim van te voren voor te bereiden op een kerstmarkt.
Maar voor die tijd hebben we nog Halloween! Als je je gaat verkleden dan is het ook altijd een leuke gelegenheid om speciale Halloween-sieraden te maken. Ik vind het altijd lekker sfeervol dus ik denk dat ik voor die tijd nog wel een Halloween deko-blog ga schrijven.

halloween-ohrringe-gespenster
Onze Alzheimer patiënte rolt nog even lekker in het zonnetje. En oh wee als je dat buikje probeert te kroelen! Bij Fleur en Douwe kan dat probleemloos, bij Roos krijg je gerafelde armen.

roos-rol

Van de week heb ik een chakra-ketting gemaakt, als speciale opdracht voor mijn sieradenshop De Blije Ekster. Het is een sterling zilveren schakelketting met 7 edelsteen kralen voor elk van de chakra’s. Van onder naar boven zijn dat: pyriet, carneool, gouden rutielkwarts, malachiet, lapis lazuli, amethyst en bergkristal. Mooi beweeglijke hangertjes, wat ook goed past bij de chakra’s.

chakra-ketting

En ik heb weer tig foto’s gemaakt van de vijver! Dat resulteert in één, hooguit 2, acceptabele foto’s van de vissen. Voor de rest zijn ze allemaal onscherp of vol met halve vissenstaarten. Hier zie van onder naar boven: Blondie, Ginger, Fred, Bartje en Gijsje. Dit zjin allemaal kois. De effen kois lijken harder te groeien dan de gevlekte.

visjes2
Alles bloeit ook nog zo prachtig. De foto hieronder is van Gerd & Victoria verderop in de straat hoor, niet de eigen tuin.

rozen

Dan natuurlijk een bult appels…

appeltjes

Ik verveel me nooit!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

Loading

5 gedachten over “Week in beelden, genieten van de nazomer!

   1. Beste Armande,

    Nog bedankt voor uw reactie.
    Een hanger met deze chakra-edelstenen zou ook prachtig zijn: het is zo’n vloeiend ontwerp, heel natuurlijk.
    Wat zou de prijs ongeveer zijn? U kunt me ook mailen.

    Groeten,
    Fern

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *