Zelf sieraden maken voor Halloween, spooky!

Het weer doet er nog niet zo aan denken, maar we gaan toch richting Halloween zo zachtjes aan. Zelf sieraden maken voor Halloween is een leuk werkje en je kunt iets bijpassends bij je outfit maken. De kleuren zijn bij voorkeur natuurlijk oranje, zwart en paars!
Bij Kralenkwarts vind je leuke bedels waarmee je snel oorbellen maakt met Halloween-effect! Leuke heksjes hebben we het hele jaar door maar ik heb nu nieuw binnen: spinbedels en spinnenwebben als chandeliers. De spinnen zijn tamelijk levensecht… BRRRR Hierboven in de foto zie je de chandelier-oorbellen met hangertjes van lava kralen (6 mm). Het is niet moeilijk natuurlijk want de basis werkwijze is hetzelfde voor het maken van oorbellen of chandelier oorbellen.
De heksjes-oorbellen zijn ook als sieradenpakketjes verkrijgbaar. Die hierboven in het plaatje hebben een 6 mm carneool kraal erbij.  Steampunk sieraden passen trouwens ook goed bij Halloween.
Of je verwerkt de spin en web in één hanger, spin in het web, waarbij de spin dan een los bewegend onderdeel is. Je hebt dan wel een extra montageringetje nodig om ze goed recht te laten hangen aan de oorhaakjes.

spin-oorbellen

Enge sieraden maken voor Halloween

Als je echt iets horror-achtigs wilt maken voor Halloween, dan is deze choker misschien een idee. Het is een choker geregen op elastisch draad, dus die sluit goed strak aan en is toch nog gemakkelijk draagbaar. Door de rode kraaltjes en hangers, krijg je een bloederig effect, zeker als je de rest van het draad leeg laat. Het elastische draad is doorzichtig dus dan is het net alsof daar niks zit.

sieraden maken voor Halloween

De rode buisjes kralen zijn faux koraal kraaltjes, gecombineerd met facetgeslepen glaskralen voor ook nog een beetje flonkering. Lekker dramatisch!
Lola demonstreert want mijn hals is niet meer zo fotogeniek. 😀
Klik op de link voor mijn Halloween kostuum voor onze hondjes.

En, heb je ook al zin in Halloween?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

3 gedachten over “Zelf sieraden maken voor Halloween, spooky!

  1. Knap gemaakt!
    We vierden vorig jaar Halloween pas op het laatste moment, hadden alleen wat pompoenen voor de deur. Ben benieuwd hoe het dit jaar gaat, hou je sieraden in mijn achterhoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *