Week in beelden

Vorige week was een knap hectische week, met diverse uitstapjes ook nog. De meeste zijn natuurlijk standaard: zoals wandelen met de hondjes. In de zomertijd zijn er te kust en te keur mooie plaatjes te maken! daylife6 Ik ben ook bezig geweest met het veranderen van mijn kantoorruimte. Hier zie je het proces ergens middenin. Ik ben nog niet helemaal klaar, maar daarna kan ik mooie voor- en na-plaatjes posten! Een beetje een troep blijft het altijd wel denk ik. Dat zit diep verankerd in mijn aard, ik persoonlijk noem dat graag “de creatieve geest”… 2016 kantoor verhuis
Vorige week hebben we ook een andere auto gekregen, geïmporteerd uit Nederland. Ja doe maar gek! Zie de blog van vanochtend, precieze instructies worden nog gepost!

auto invoeren naar Duitsland
En we hebben een ander fornuis! Anne en Ollie van verderop in de straat kregen een nieuwe keuken en voor hun echte “Seppelfricke” was geen plek meer! De oude van ons was niet zo toppie, één plaat deed het al lang niet meer. Ik ben geen keukenprinses dus ik redde me wel met 3, maar 4 is toch een stuk handiger! Een Seppelfricke is blijkbaar een degelijk duits merk, ik had er nog nooit van gehoord, maar dat zegt helemaal niks natuurlijk. haha Afijn, hij staat fijn te glimmen!

seppelfricke
Met dit warme weer wandel ik niet veel met de honden, even kort voor een plas-poepje, en dan weer leggen op de tegels.
De poezen hebben er minder last van.

roos en fleur 0716

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *