Nieuwe buurhond op visite, puppy Sem!

Twee huizen verderop hebben ze sinds een maand een hele leuke puppy: Sem Of Sam, dat weet ik niet zeker. Hij kan nog niet spellen dus ik weet niet hoe het geschreven moet worden. Hij is dus de nieuwe buurhond en Akkie en Tinka hebben hem al verschillende keren gezien.
Dit is Sem toen ie er net was, 8 weken.
puppy sem

Het is nu nog echt een puppy maar het wordt waarschijnlijk een flinke lummel want het is een kruising labrador met nog iets, ik denk een doge. Hij staat al flink hoog op poten inmiddels.  Akkie vindt hem nog iets te klein om mee te hollen, maar dat komt wel goed denk ik.
Ik was net wandelen met de hond en toen hoorde Tinka op de terugweg activiteit bij Sem achter het huis. Dus die hobbelt daar dan gelijk heen, nieuwsgierig als ze is. Zodoende dat Sem op visite was.

Tinka kwam gelijk met de bal, maar toen mocht Sem er eigenlijk niet mee spelen.

Nou ja, het trekspel samen is altijd wel leuk natuurlijk.

puppy

Akkie vindt het tegenwoordig eng bij Sem achter het huis, want de vijver heeft hem daar “gebeten”. Ze hebben er een stroomdraadje omheen, om reigers af te schrikken, en daar is hij een keer tegenaan gelopen. Dus sinds die tijd is die tuin evil.

Maar dat komt wel weer goed!

“Niet zoveel aandacht voor de puppy, vrouw! Ik ben er ook nog!”
Sem vond het eng veel herrie: borstel!

Ja dat worden vast vrienden! Gelukkig vinden de buren het ook gezellig dat Sem wat te spelen heeft, want je moet honden altijd een beetje aan elkaar laten wennen.
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

8 gedachten over “Nieuwe buurhond op visite, puppy Sem!

  1. Wat gezellig zeg! Onze hond had helaas laatst ruzie met de buurhond. Mijn man moest ze uit elkaar halen. Onze buurhond is dan ook wel een beetje vals helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *