Blije Ekster sieraden in opdracht maken, leuk klusje

Degenen die mij al langer volgen, weten dat ik voor mezelf begonnen ben met het maken van sieraden. Dat was in 2003. Ik was op zoek naar leuke edelsteen sieraden, maar ik vond ze niet. Dat waren vaak of saaie kettingen (alleen ronde kralen) en nogal oude dames sieraden. Dus ben ik ze zelf gaan maken, met heel veel lol. Ik kreeg vaak aanvragen voor sieraden in opdracht, ook de nodige bruidssieraden. Na al dat gekraal, was een kralen webwinkel een logisch gevolg. Met ook weer veel lol.Ik ben altijd wel sieraden blijven maken, tot het afgelopen jaar. Toen had ik de fut er even helemaal uit. Al dat gedoe met de shops en slechte handel, daar word je knap moe van. Dan is het lastig om creatief bezig te zijn. Bovendien waren kralen en alles wat er omheen hing, helemaal in de categorie “werk” gekomen en niet meer in “ontspanning”. Dus even time out was gewenst. Maar…

I’M BACK!!

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van een klant, of ik een ketting kon maken bij een setje van armband en oorbellen dat al op de site stond. Ja natuurlijk kan dat, ik had de juiste kralen nog. Dat is bovenstaande set geworden.
En sindsdien heb ik weer schik aan kralen, gewoon voor mezelf, en om op de site te zetten. Dus er staan al de nodige Ekster sieraden erbij op de website. De edelsteen oorbellen   gaan altijd het hardste. Daarom heb ik fluks nieuw goud en zilver voor mezelf gekocht, en vooruit, ook het nodige voor Kralenkwarts!

sieraden in opdracht

Gelukkig heb ik altijd wel voldoende kralen liggen om mooie dingen te maken. Een nachtmerrie scenario natuurlijk: te weinig kralen, maar godzijdank is dat zo goed als onmogelijk bij mij. Het leuke is dat ik gelijk weer een aanvraag heb gekregen voor sieraden in opdracht.
Het feit dat ik meer aandacht aan De Blije Ekster heb gegeven, werkt gelijk door. Aandacht = energie = verkoop.

Hieronder nog een paar sieraden in opdracht van de afgelopen jaren.

sieraden in opdracht
Set met gold obsidian, handgemaakte glaskralen en goud op zilver.

 

Deze schattige subtiele oorbellen heb ik gemaakt voor iemand die op professioneel niveau aan ballroom dancing deed. Het moesten clips zijn, opvallend natuurlijk. En het moest exact de kleur van haar jurk zijn en er moest bling op. Het zijn twee verschillende paren, gemaakt met polymer klei en beplakt met Swarovski kristal.
Het mochten ook geen hangers zijn want daarmee sla je jezelf in het gezicht natuurlijk tijdens het dansen.

Set met blauwe apatiet en turquoise

En natuurlijk altijd veeeeel oorbellen! Die maak ik gewoon het meeste. Oorbellen zijn ook zoiets wat vrouwen gemakkelijk voor zichzelf kopen. Nieuw bloesje? Oh, even een paar oorbellen in die kleur erbij kopen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

9 gedachten over “Blije Ekster sieraden in opdracht maken, leuk klusje

  1. Bij mij was al eerder de fut er uit. Slechte economie, slechter zien, overgang, menopauze en de site hield er ook mee op. Ik heb nog steefs geen nieuwe site, maar sinds kort wel weer klantjes. Inderdaad, edelstenen zijn in trek, vooral clusters en single drops. Ik heb nog zo veel liggen en twijfelde al om helemaal te stoppen. Maar nieuwe belangstelling is nieuwe energie. Wat dat betreft gaan we gelijk op.

  2. Wat fijn om te horen dat je de smaak weer te pakken hebt gekregen. Je maakt echt mooie sieraden, niet mijn stijl, maar wel leuk! Ik vond die oorbellen met witte steen er het meest uitspringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *