Winter wonderland, mijn mooiste winterplaatjes!

winterwonderlanf

Vandaag is het midwinter, de kortste dag van het jaar. Ik sta er altijd even bij stil dat het de zonnewende is, dat we vanaf vandaag weer “naar het licht gaan”. Buiten is het op dit moment een beetje winters want het heeft gevroren. En in de loop van de jaren heb ik allerlei sfeervolle kerstfoto’s gemaakt in de sneeuw, een echt winter wonderland. Natuurlijk met diverse huisdieren in the feature!

Roos en Fleur vonden de eerste keer sneeuw wel grappig, vooral Fleur. Maar Roos kon het gestolen worden, zie ook hierboven.

Sinds we in Duitsland wonen, wordt onze tuin een echt winter wonderland met sneeuw. Zo mooi en ook zo stil met die witte deken.

De honden spelen graag in de sneeuw, vooral Akkie. Dat zal zijn achtergrond van Husky – Akita zijn. Hier is ie lekker Tinka aan het klieren met het balletje. Hij geeft er niks om, maar wel als hij Tinka ermee kan pesten.

Deze “impressionistische” foto en de foto’s eronder heb ik gemaakt toen we nog in Tiel woonden.
We woonden toen dichtbij het park bij Passewaaij en daar gingen we elke dag heen. Om er te komen, staken we het Inundatiekanaal over en dat werden mooie plaatjes.

winter wonderland

Sneeuwhondje!
De foto’s hieronder zijn weer in Hassum gemaakt, 4 jaar geleden denk ik. Dan is het lekker hollen voor de hondekontjes.

En wie zegt dat de winter geen kleur heeft?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

3 gedachten over “Winter wonderland, mijn mooiste winterplaatjes!

  1. Ja, een besneeuwde wereld is zo mooi he! Ik hoop dat we er snel van mogen genieten, hoort echt bij de winter. Zo’n closeup van een besneeuwde hond maakte ik vorig jaar december. Toen waren we met kerst in Zweden om op een huis-met-beestjes te passen. Gelukkig hebben we toen ook sneeuw mogen meemaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *