Me-Moe-Maandag – wie heeft er gewonnen?

winactie

Nee valt eigenlijk wel mee, ik ben helemaal niet zo moe vandaag (en ik heb nog wel zoveel armbanden gemaakt dit weekend). 😀 haha woordspeling
Vandaag allereerst de uitslag van de winactie van vorige week. De armband en oorbellen gaan naar Babs van Beautybybabs, van harte gefeliciteerd! Dat je er maar lang plezier van mag hebben.

Armbanden met facetkralen

Armbanden op elastiek zijn nog altijd het meest populair om zelf te maken. Het is ook echt een armband voor beginners en je kunt er prachtige edelsteenkralen in verwerken. Afgelopen weekend heb ik roze kwarts en aventurijn kralen gecombineerd met facetgeslepen glaskralen. Dat is ook een mooie combinatie omdat de facetjes net even wat flonkering geven. Hieronder in combinatie met geverfde lava kralen. Dat zijn een beetje grillige kralen, en met de facetkralen en de kleine spacertjes krijgt de armband meer structuur.

lava-facetkralen-armband

Een armband met alleen maar Tsjechische facetkralen staat ook erg mooi, zeker als elke glaskraal weer verschillend is.

schliffperlen-armband-machen1

Armbanden met zoetwaterparels

Een andere mogelijkheid voor sjieke armbanden is om zoetwaterparels op elastiek te rijgen. Net ze gemakkelijk en evengoed sjiek. Het is mogelijk dat je daarvoor iets dunner elastisch draad moet kiezen omdat de rijggaatjes van pareltjes altijd wat kleiner zijn. Met 0,5 mm draad gaat het altijd prima. De roze parels hieronder zijn zo mooi, daar hoeft verder haast niks bij.

armbanden

armband-blau-witte-parels1a

En natuurlijk veeel armbanden met edelstenen. De roze-grijze is Ă©Ă©n van mijn favorieten: matte roze kwarts en larvikiet.

larvikiet-roze-kwarts-armband-3

herenarmband1

Mannenarmbanden maken

Op deze manier kun je natuurlijk ook heel gemakkelijk een mannenarmband maken! Armbanden voor mannen is nog steeds in. En het grote voordeel van zelf maken is dat je de armband gemakkelijk op maat kunt maken. Sommige mannen hebben gewoon een grotere maat nodig en dan zijn armbanden uit de winkel te klein. Dave heeft een polsomvang van 21 cm dus dan moet de lengte van de armband minimaal 24 cm zijn. Een paar armbanden bij elkaar staat dan super, ook in combinatie met een horloge.

mannen-armbanden5

dave-bracelet-combo4

Geef toe, je hebt vast ook jeukende handjes om iets moois met kralen te maken!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

4 gedachten over “Me-Moe-Maandag – wie heeft er gewonnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *