#30dayblogchallengeNL – 5 blogs die ik volg

#30dayblogchallengeNL

Ik zou bijna vergeten dat ik begonnen was aan een #30dayblogchallengeNL, die ik uitsmeer over veel meer dagen.
Vandaag nr. 5: welke blogs ik volg. Allereerst dus die van Haremaristeit, die deze challenge in het leven heeft geroepen. Altijd gezellige en fleurige berichten.
Bovendien heeft ze kans gezien om een recept te posten die nu in mijn persoonlijke top10 staat, zie hieronder. En ik ben helemaal niet van de recepten!

#30dayblogchallengeNL

Een blog die ik al jaren volg is die van Penelope Trunk. Niet bepaald een standaard persoon, met een heel eigen geluid. Als je Penelope’s guide to blogging leest, dan zie je gelijk wat ik bedoel. Een verfrissend lompe uitwisseling van gedachten, kijk maar eens onderaan de pagina: “prima als je wilt adverteren op mijn blog, maar alleen als je budget minimaal $ 500 is”.

Een andere blog die ik dagelijks bezoek is Huisvlijt. Twee maal daags wat nieuws te lezen, in een vlotte schrijfstijl. Het zijn onderwerpen waar iedereen wel over mee kan praten.

Home is where the dachshund is, een vlaamse blogster die altijd de prachtigste, fleurige foto’s heeft. Die volg ik ook op instagram.

Tot slot My Owlbarn, een blog geheel gewijd aan uilige dingen! Je vindt daar ook schattige “free printables”. Daardoor geïnspireerd heb ik destijds een kerst-raamdecoratie gemaakt van een uil in de sneeuw. Misschien dat ik daar dit jaar een variant op maak.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

5 gedachten over “#30dayblogchallengeNL – 5 blogs die ik volg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *