Week in beelden

week in beelden

Dit was een heel huiselijke week, alleen rundumhause geweest. Akkie benadrukt dat hieronder. Hij lijkt superbraaf, maar 1 seconde nadat ik deze foto had genomen en me had omgedraaid, stond hij zich als een gek aan te stellen omdat er een Hond Aan De Fiets langs gehold kwam! Dat zijn de ergste vijanden van allemaal! De brutaliteit, rennen langs ZIJN straat en ZIJN hek!

wut vrouw
Het was ook prachtig weer om te wandelen. Hier vlakbij is het vroegere stationnetje, de Kleverbaan genoemd. Hij is al jaren buiten gebruik maar degene die het gebouw en terreinen heeft gekocht, heeft er niet al teveel aan veranderd. In de loop der jaren verweert het allemaal natuurlijk, maar het is mooi nostalgisch.

guterstrasse2

guterstrasse

De Römerweg is ook een favoriet rondje. Ik vraag me wel hoe “romeins” die weg nu helemaal is, want goedbeschouwd kun je alles in deze regio wel romeins noemen…

roemerweg

Verder heb ik natuurlijk kralige dingen gedaan, mooie Keltische hangers ingekocht. Ik heb daar altijd een zwak voor! Morgen komen de nodige kilo’s edelsteen kralen binnen en op die sigaar uit eigen doos verheug ik me ook altijd enorm!

keltisch

Dit is een foto van instagram, daar probeer ik het ook altijd interessant te houden met afwisselende plaatjes.
Deze toermalijn ring is uit mijn eigen collectie.

toermalijn ring

Douwe is ook beroemd op Instagram, maar ze is er heel gewoon onder gebleven. Hier is ze hard aan het werk, op de bureaustoel. Waar ik net wilde gaan zitten…

douwe dut

Als afsluiter Tinka die een slokje neemt uit de vijver. Dat water is natuurlijk altijd lekkerder dan uit de eigen bak. Fred komt kijken of er soms nog wat te bikken valt. Een schooiende vis vangt altijd wat. Hooptie.

fred tinka vijver

2 gedachten over “Week in beelden

  1. Volgens mij woon je in een prachtige omgeving zo te zien! Wat een mooie Keltische hangers verkoop je! Als half Ierse hou ik daar wel van. Ik zet jouw webshop bij mijn favorieten enne… leuk, je huisdieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *