30 Day Blog Challenge NL voor superbloggers!

Een heel leuk idee van Haremaristeit: de 30 Day Blog Challenge NL! In deze komkommertijd hebben bloggers ook wel eens inspiratie van buitenaf nodig en zij heeft dit kekke, gevarieerde lijstje geproduceerd. Hierbij is het de uitdaging om dus in 30 dagen deze onderwerpen te bespreken in je blog. Gelukkig zijn de regels niet al te streng, want ik zie er ook een paar bij waar ik geen blog over kan vullen… Nr. 11 bijvoorbeeld, ik heb ze niet en ik vind er ook niet heel veel van eigenlijk. Nr. 21 heb ik al een keer gedaan. En nr. 3 valt gelijk onder nr. 9 zeg maar.

30 Day Blog Challenge NLMaar ik vind het een heel gezellig plan en ik ga er werk van maken. Mijn eerste baantje(s) is echt een heel leuk onderwerp, want achteraf is alles grappig. En leerzaam ook. Verzamelingen en obsessies is ook leuk, daar past ook van alles in, vooral veel theepotten zeg maar.
Mijn favoriete outfit wordt wel lastig want die is eigenlijk niet geschikt voor publicatie. De favorietigheid zit ‘m vooral in het comfort zeg maar. Met social media heb ik een beetje een haat-liefde verhouding, maar er valt inderdaad genoeg over te zeggen!

Ik zal nr. 1 van het lijstje van de 30 Day Blog Challenge NL alvast even afhandelen: zo heet ik. 😀 Het is een naam die je vaak moet spellen en het gaat vaak mis met “Amanda”, maar soit. Een enkele keer wordt het zelfs Jolanda… Omdat het zo’n weinig voorkomende naam is, heb ik een dikke 10 jaar geleden heb ik wel het domein Armande.net kunnen scoren. Daar heb ik altijd al een content-site op gehad, maar nu heb ik eindelijk de tijd genomen om het domein te verhuizen en er een lekker verse blog van te maken.

Afijn, watch this space. Er zijn inmiddels diverse bloggers die hieraan mee doen en je kunt ze gemakkelijk vinden via de hashtag #30DayBlogChallengeNL.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

6 gedachten over “30 Day Blog Challenge NL voor superbloggers!

  1. Ha shit! Nou de constante troep eigenlijk, altijd losse papiertjes en verfrommelde zakdoekjes. Dat soort werk. 😀 Het wordt nooit ladylike zoals ik in principe had bedoeld. 😛

   1. Volgens mij heeft iedere vrouw dat hoor 😉
    Ik vind ook altijd nog in verfrommelde papiertjes waar ik mijn kauwgom in heb weggemoffeld en restjes rijstwafel van mijn dochter haha
    Een handige plugin die je wilt hebben trouwens, is ‘Comment Reply Notification’. You’ll like!

    1. Ja maar ik tover er ook wel eens een frommelig inlegkruisje eruit, als ik een papiertje zocht… 😛 En dan alleen als iemand me op de vingers kijkt.

     En DANK voor de tip! Ja je zag me dus in gedachten worstelen met “waffer plugin mut dat toch zijn?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *