Sieradenparty houden

sieradenparty houden

Het maakt niet uit of je een beginner bent of een semiprofessionele sieradenmaakster bent, er komt een bepaald moment waarop je denkt: “nu heb ik wel HEEL VEEL sieraden liggen”. Je kunt zelf ook niet alles steeds dragen. Dan zou het toch mooi zijn als je er één en ander van kunt verkopen. Het allereerste voordeel daarvan is dat je gelijk weer geld hebt om je kralenhobby te bekostigen. Een sieradenparty houden is de snelste manier om kralen in centjes om te zetten.
Je nodigt gewoon een aantal vriendinnen uit, familieleden, buurvrouwen of collega’s en de party kan beginnen! Op z’n minst is het een gezellige avond met koffie en een glaasje wijn.
Mijn ervaring is dat je altijd wel wat sieraden verkoopt, want iedereen ziet wel wat leuks. Bovendien weten ze dat het handgemaakt is door jou, dus het is een uniek sieraad.

Benodigdheden sieradenparty houden:

  • Een paar vrije tafels of oppervlakken;
  • Zwarte tafelkleden, of tenminste met een neutrale kleur;
  • Al je sieraden, compleet met prijssticker of hangertje;
  • Visitekaartjes als je die hebt, of anders print je zelf de kaartjes, of kleine foldertjes;
  • Een spiegel

sieradenparty houden

Je hebt een minimum aan 6 aanwezigen nodig, anders is het niet echt de moeite. Meer is natuurlijk altijd beter, hoewel dat niet wil zeggen dat je automatisch dan ook meer verkoopt.
Let erop dat je sieraden in verschillende prijscategorieën hebt, zodat iedereen in principe wat uit kan zoeken. Met wat kleine hangertjes of voordelige oorbellen kun je je assortiment mooi aanvullen.
Neem ook pen en papier nodig. Het gebeurt regelmatig dat meerdere mensen een oogje hebben op een bepaald sieraad, en dan kun je je gegevens noteren van diegene die net achter het net gevist heeft. Of je maakt nog een soortgelijke ketting, maar dan in een andere kleur.
Er zijn ook vaak aanvragen voor bijpassende oorbellen of een armband. Kortom, met een sieradenparty houden win je heel gemakkelijk nieuwe klanten. En natuurlijk contanten om je hobby te bekostigen!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *