La Maya

Een blogje speciaal voor Maya, onze bejaarde herdermeis die op oudejaarsdag van 2015 is overleden. Ze heeft bij ons haar bejaardentehuis gehad want we kregen haar op 11-jarige leeftijd en ze is bijna 15 jaar geworden. We wisten natuurlijk dat ze niet zo heel lang bij ons zou wonen maar het ging om haar, voor de mooie ouwe dag.
Dat is goed gelukt.

portret 19-3-2012

Voordat ze bij ons kwam, had ze verschillende baasjes gehad, en dat was ook wel te merken. Voor sommige dingen was ze bang (de vliegenmep, deuren) en ook voor haar halsband, maar daar was ze na 6 weken overheen. Want bij ons betekende halsband = wandelen! En dat deed ze graag. Met Akkie spelen ook leuk!

In dit filmpje zie je haar lekker lomp met Akkie spelen. Toen was ze al 12 jaar.

hondjesgras6s

rollen2

Grote hobby: rollen in vieze dingen, of het eten van vieze dingen!
Ze paste perfect bij onze andere huisdieren, kon ook met de poezen uitstekend overweg. Ze was gewoon nooit een bedreiging. Kortom, een grote, en een beetje een lompe lieverd die haar senior jaren heel gelukkig bij ons heeft doorgebracht. Precies zoals ook onze bedoeling was!

maya zen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *