Kodi Duitsland, leuk voor huishoudelijke dingen

In het rijtje ‘shoppen in Duitsland’, hoort Kodi Duitsland er zeker bij. In het begin kwam ik er niet zo vaak, maar tegenwoordig mijn eerste keuze als ik iets huishoudelijks nodig heb. Het lijkt een beetje op de Blokker, maar dan betaalbaarder. Ze hebben ook niet echt de A-merken in huishoudelijke artikelen, maar wel altijd een koffiezetapparaat en dergelijke.Assortiment Kodi Duitsland

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een keten als Thomas Phillips Discounter, heeft Kodi Duitsland een vast assortiment. Je vindt bepaalde artikelen er altijd, zoals hun apparaten van Severin, badkamerartikelen, veel keukendingen, dierbenodigheden, maar ook kwasten en verfrollers voor klussen in huis. Daarnaast hebben ze elke week mooie aanbiedingen. Wat ik leuk vind aan Kodi, is dat ze vaak op elkaar afgestemde producten hebben.

Vorige week was het deze tint grijs-groen en dingen met blaadjes. Dan kun je een kleed, keukentextiel, bakjes, dekentjes etc. passend bij elkaar krijgen. Ik heb daar twee gebaksbordjes van genomen, om de volgende taart eens op een ander schoteltje te kunnen fotograferen voor de blog.

Toppertje: taartendoos

In het foldertje zag ik deze taartendoos staan, en aangezien ik steeds meer taarten maak, kan ik zo’n ding wel gebruiken. Het stond me bij dat die dingen vroeger vrij duur waren (zeker van Tupperware natuurlijk), maar deze was maar € 3,99! Echt geen geld. Hij is bedoeld voor taartvervoer, maar laten we eerlijk zijn: hier verlaat een taart eigenlijk nooit het huis. Ik had ook een roostertje gekocht, speciaal om een taart te laten afkoelen, die was € 1,99.

Kodi Duitsland

Dit ding heb ik vorige week gekocht, maar ik zag in de folder van de komende week dat ze meer artikelen in deze leuke tint paars aanbieden.

Nou heb ik plastic bakjes nodig like I need a hole in the head. Maar toch. Deze picknick set is ook al zo onweerstaanbaar. Ik heb geen picknick-plannen, maar je hebt er gelijk zin in. Hetzelfde als die eitjesbak. I want it!


Verder heeft Kodi Duitsland natuurlijk een seizoensaanbod, op dit moment veel keus voor Pasen. Pasen in Duitsland wordt altijd groot gevierd, vaak met cadeautjes.

Kodi Duitsland

Kortom, een leuke winkel om ook eens binnen te stappen als je in Duitsland bent. Je vindt ze in zo’n beetje elke stad.
Heb jij wel eens iets gekocht bij Kodi Duitsland?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs van armande.net? Geef dan hieronder je emailadres door, dan krijg je een berichtje met link zodra ik een nieuwe blog heb gepost!

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

9 gedachten over “Kodi Duitsland, leuk voor huishoudelijke dingen

  1. Wat een leuke winkel zeg, ik vind de taart doos ook echt heel erg leuk! Ik kante voorstellen dat je hier even naar binnen loopt, als je toch in de buurt bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *