Kleine herfstige impressies

Na al die regen (dat mag want herfst) van eerder deze week eindelijk tijd om eens een grotere wandeling met de honden te maken. Daar waren ze blij mee.  Door de regen en gebrek aan tijd waren ze er een beetje bekaaid vanaf gekomen. Deze week heb ik namelijk een ontzettend volle week dus de blog is nu ingepland voor om de dag. Ik wil er natuurlijk wel een beetje structuur in houden.
Daarom vandaag een Plog, met herfstige plaatjes. Alleen de foto hierboven komt van de wandeling, langs de ganzenboerderij met de molen zonder wieken op de achtergrond.

Na de wandeling heb ik een rondje met de camera gemaakt door de tuin. Die maakt toch duidelijk betere makro foto’s dan mijn mobiel natuurlijk.

eik

De eik komt al in mooie herfsttinten.

bomen

Als ik vanaf de kralenkamer naar buiten kijk, kan ik de tuin van buren zien. Die voorste boom is nog van ons (een esdoorn) en daarachter is het mooie minibos van de buren. Ongeacht de hoeveelheid blad die in de herfst van hun kant onze tuin komt ingewaaid, zullen we ons toch nooit melden bij De Rijdende Rechter.

herfst-paddestoel

Achterin de tuin heb ik naar paddenstoelen gezocht, na al die regen, maar er waren er nog niet zo heel veel.

herfst

Ik wist niet dat kardinaalshoed ook een soort besjes genereerde. Logisch wel natuurlijk, maar ik had ze nog nooit gezien.

leeuwebekken

Laatste blommen van het seizoen. Dat zijn de zaadjes van de leeuwenbekjes die we vorig jaar op het balkon hadden staan. Gratis bloemen!
Klik op de link voor meer herfstplaatjes!

Een gedachte over “Kleine herfstige impressies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *