De Blije Ekster is neergestreken in Milsbeek!

Jawel, De Blije Ekster is verkast van Tiel naar Milsbeek. Dit is een nieuwe en spannende ontwikkeling, waar ik al weken druk mee ben. En omdat ik toch nieuwe bedrijfsruimte heb, waarom dan niet een winkeltje erbij?
Want – een volkomen nieuw en spannend concept – dan kun je de waren ter plekke bekijken en kopen! 😉
Gelijk de relevante informatie:
Achterbroek 11-4
6596 MP Milsbeek
Ik ben geopend op dinsdag- en donderdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur.

Milsbeek is een superschattig dorpje en mijn nieuwe locatie is aan de rand van het dorp, uitkijkend over het veld.
In het gebouw zitten en komen meerdere bedrijven, dus dat is gezellig.
Mijn stukkie is op de begane grond, waar ik heel blij mee ben, want dat maakt het gesjouw zoveel gemakkelijker.
Wat is daar dan te koop?

Vintage schatten

Ik verkoop natuurlijk al van alles aan vintage artikelen op Etsy, maar op de een of andere manier verzamel je altijd meer spullen dan dat er daar terechtkomen… Geen idee hoe dat gebeurt. Ik denk dat ze zich ’s nachts vermeerderen of zo. Dus hopelijk vinden ze in de nieuwe Eksterwinkel een nieuwe blije eigenaar.

Ik dacht dus dat ik veel spullen had, maar eenmaal in Milsbeek viel dat nogal mee. Maar goed, dat probleem zal in no time opgelost worden!

Kralen en sieraden

Zonder kralen geen ekster natuurlijk! Ik verkoop hier ook mijn zelfgemaakte sieraden en edelsteen hangers. Ik heb ook kralen, maar dan vooral verzamelzakjes, sieradenpakketjes en basismateriaal. De individuele kralen en snoeren blijven uitsluitend via Kralenkwarts te koop. Logistiek krijg ik het anders niet voor elkaar.

Daarnaast heb ik ook SUPERVEEL restanten, overgebleven uit 15+ jaar aan kralen verkopen. Dus de komende tijd vind je er heel veel fijne voordeelzakjes. Binnenkort komen er allerlei edelsteen splitkettingen bij.
En ik heb ook deze snoeperige cloissoné olifantjes en poezen. Eindelijk de perfecte plek in mijn vitrine!
Ideaal als cadeautje.

De officiële opening is op 15 februari, volgende week dus al! Ik ben er zo goed als klaar voor, want a.s. vrijdag krijg ik een eigen ingang, direct aan de voorkant, ter hoogte van de grote ’11’ aan de gevel.
En de winkel zal toch steeds een wisselende tentoonstelling worden, dat is ook de bedoeling natuurlijk.
En dat is de halve lol ervan!
Als je op de hoogte wil blijven van de nieuwtjes, volg dan mijn FB-pagina De Blije Ekster.

Dus ik hoop dat er veel klanten langskomen, Milsbeek is ook maar een klein stukje onder Nijmegen. Maar zo niet, ook geen probleem, want ik heb een werkplek met pc in de hoek. Daar kan ik gewoon mijn normale werk doen: producten invoeren, website bijwerken, blog schrijven of een ondertiteling doen.
Het is nog heel erg wennen voor mij om WEL VIER UUR op dezelfde plek te moeten blijven! 😀
Gekkenwerk gewoon.

4 gedachten over “De Blije Ekster is neergestreken in Milsbeek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *