Nieuws van het Kralenkwarts-kralenfront!

kralen sieraden maken

En het is goed nieuws, tenminste voor mij, want ik verkoop tegenwoordig weer volop kralen. Dat is ook best logisch, want in deze tijd hebben mensen natuurlijk meer zin dan gemiddeld om thuis gezellig creatief bezig te zijn.

In maart hebben we de software van de shop laten vernieuwen, naar Magento 2. Dat was een vreselijk gedoe, omdat bij van die grote wijzigingen altijd van alles misgaat. Je kunt het nog zo goed plannen, maar er is altijd iets mee. Maar het was een noodzakelijk iets, omdat er anders veiligheidsrisico’s konden ontstaan.
Uiteindelijk is het goedgekomen en dat heeft ook een boost gegeven aan de verkoop. Het afronden van een bestelling gaat nu veel sneller, dus dan zijn er minder mensen die tijdens het bestelproces afhaken.
Bovendien heb ik al een tijdje een bedrijf dat de SEO van de shop verbetert en dat werpt nu ook zijn vruchten af.
Dus ik ben in de gezegende positie dat ik het lekker druk heb. En ik ben me er maar al te goed van bewust dat ik daarmee bof.

Meer sieradenpakketjes

Omdat er meer animo voor is, heb ik er ook meer lol aan om nieuwe sieradenpakketjes te maken. Vooral zelf een kralenketting maken is populair. En ideetjes heb ik altijd zat. Kralen gelukkig ook, hoewel het nu wel langer dan gemiddeld duurt voor ze uit het buitenland arriveren.

zelf een kralenketting maken

Vooral deze ketting met grote zoetwaterparels en roze kwarts kralen werd gelijk leuk bevonden op onze Facebook-pagina. Ik verwerk graag van die buisjes erin, omdat je daarmee eigenlijk altijd een moderne look aan je ketting geeft. Bovendien wordt de kralenketting gelijk ook minder dan zwaar dan wanneer je allemaal zware edelsteen kralen gebruikt. Ik hou zelf niet van zo’n gewicht om mijn nek.

Nieuwe oorringen zonder gaatjes

Mijn persoonlijke favoriet en ook een van de best verkochte artikelen van Kralenkwarts: alle oorrringen en oorhaken voor oorbellen zonder gaatjes. Ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe varianten omdat ik ze zelf ook graag draag.
Deze electroplated oorringetjes hebben we nu in zeven verschillende kleurtjes. Je kunt er zelf een bijpassend hangertje aan maken, maar ze zijn ook los te dragen. Dus ga los met oorbel, wat mij betreft! 😉

oorringen zonder gaatjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *