Week in beelden – zomerplaatjes van augustus

Jaaa schoenen! Dit zijn een paar van mijn vintage schoenen. Als je ze maar lang genoeg bewaart, worden ze vanzelf vintage he. Deze kwam ik tegen toen ik deze week onze kelder fotografeerde. Die rechter, uit de jaren 50 denk ik, heb ik ooit op een rommelmarkt gekocht voor 2 gulden volgens mij. Maar die paarse heb ik nieuw gekocht, ergens in de jaren 80. Dat zou ik mijn tenen nu niet meer aan willen doen. Ongelooflijk dat ik daar vrolijk een avond op ging dansen! ( De Swing in Nijmegen) Mijn eksterogen krijgen al jeuk als ik er alleen maar naar kijk.

We hadden veel vlinders op de vlinderstruik. Ik heb ze niet geteld, maar ik zag wel dat er vlinders met rafelige vleugeltjes bij waren. Misschien komt dat door al die regen?

zomerplaatjes vlinders

Van de week ben ik even met Tinka naar de dierenarts geweest. Ze had een bult aan de zijkant ergens. Ik dacht al dat het een vetbult was, en dat was ook zo. Verder was ze in goede gezondheid, behalve de artrose dan. Daar krijgt ze pijnstillers voor. De brave ouwe muts vond het STOM bij de dierenarts. De wachtkamer zat vol met andere stakkers ook nog.

bij de DA

Tussendoor deze Keltische ketting met unakiet kralen gemaakt, op speciale bestelling. Voor meer sieraden, zie De Blije Ekster natuurlijk.

ynske unakiet ketting1a

Ik had gelezen (lang leve instagram) dat kois dol zijn op watermeloen. It’s a lie! Het internet had weer geen gelijk.

watermeloen

Kijk ze popelen!

watermeloen2

“Hand of god, waar zijn de korrels? Als het niet in de vorm van 3 mm balletjes is, dan is het geen voedsel!”

grasmaaien

Er was ook nog een hoop gras te maaien, toen het EINDELIJK ophield met regenen (vrijdagmiddag). Ik vind het niet vervelend om te doen, dat is maar goed ook want we hebben er veel van.

doner

Dave’s allerfavorietigste eten: een Döner. Als je ooit in Goch een döner wilt eten, ga dan naar Westring döner. Daar hebben ze de beste, en ze zitten dus aan de Westring.

3 gedachten over “Week in beelden – zomerplaatjes van augustus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *